XS_WELD_LENGTH_CC_SEPARATOR_CHAR

2017

XS_WELD_LENGTH_CC_SEPARATOR_CHAR

Categorie

Lassen

Met deze variabele kunt u het scheidingsteken instellen dat wordt gebruikt in het lassymbool tussen de laslengte en de steek (hart-op-hart-afstand) van lassegmenten. Voer @ in om het scheidingsteken volgens de AISC-standaard (3@12) te definiëren. Voer - in om het scheidingsteken volgens de ISO-standaard (100-300) te definiëren. De standaardwaarde is -.