XS_WELD_FILTER_TYPE

2017

XS_WELD_FILTER_TYPE

Categorie

Lassen

Hiermee kunt u bepalen hoe lastypen in Tekla Structures worden gefilterd.

• EXACT : Tekla Structures filtert de lassen die gelijk zijn aan de standaardgrootte in het dialoogvenster Las eigenschappen.

• MIN : Tekla Structures filtert alle lassen die gelijk zijn aan of kleiner zijn dan de standaardgrootte in het dialoogvenster Las eigenschappen. Dit is de standaardwaarde.