Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

XS_WEB_PUBLISHING_TEMPLATE_DIRECTORY

Toegevoegd March 23, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2017

XS_WEB_PUBLISHING_TEMPLATE_DIRECTORY

XS_WEB_PUBLISHING_TEMPLATE_DIRECTORY

Categorie

Deze variabele moet in een initialisatiebestand (.ini) worden ingesteld.

Stel deze waarde in het bestand user.ini in om de locatie te definiëren van de map met Web Viewer-templates.

Opmerking:

Als u deze variabele instelt, wordt in Tekla Structures alleen in de map die met deze variabele is gedefinieerd, gezocht naar Web Viewer-templates.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen