Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

XS_WARP_MAX_ANGLE_BETWEEN_CS

Toegevoegd March 23, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2017

XS_WARP_MAX_ANGLE_BETWEEN_CS

XS_WARP_MAX_ANGLE_BETWEEN_CS

Categorie

Concrete Detailing

Gebruik deze variabele voor het definiëren van de maximale hoek tussen aangrenzende veelhoekige onderdelen van de gekromde vorm.

Voer de waarde in graden in. U krijgt de beste resultaten als u waarden tussen 0,5 - 10,0 gebruikt. De standaardwaarde is 0,5.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen