Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

XS_VALID_CHARS_FOR_PART_POSITION_NUMBERS

Toegevoegd March 23, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2017

XS_VALID_CHARS_FOR_PART_POSITION_NUMBERS

XS_VALID_CHARS_FOR_PART_POSITION_NUMBERS

Categorie

Nummering

Met deze optie kunt u de geldige tekens opgeven voor positienummers van onderdelen. Voer alle geldige letters in. Bijvoorbeeld ABEG. Standaard zijn de letters A - Z geldig.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen