Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

XS_VALID_CHARS_FOR_ASSEMBLY_MULTI_NUMBERS

Toegevoegd March 23, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2017

XS_VALID_CHARS_FOR_ASSEMBLY_MULTI_NUMBERS

XS_VALID_CHARS_FOR_ASSEMBLY_MULTI_NUMBERS

Categorie : Nummering

Met deze optie kunt u de geldige letters opgeven voor multinummers van merken. U moet alle geldige letters in deze variabele opgeven. Standaard zijn de letters A - Z geldig.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Voorbeeld

XS_VALID_CHARS_FOR_ASSEMBLY_MULTI_NUMBERS=ABEG

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen