Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

XS_VALID_CHARS_FOR_ASSEMBLY_FAMILY_POSITION_NUMBERS

Toegevoegd March 23, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2017

XS_VALID_CHARS_FOR_ASSEMBLY_FAMILY_POSITION_NUMBERS

XS_VALID_CHARS_FOR_ASSEMBLY_FAMILY_POSITION_NUMBERS

Categorie

Nummering

Hiermee worden geldige letters opgegeven voor familiepositienummers voor een merk. U moet alle geldige letters in deze variabele opgeven. Standaard zijn de letters A-Z geldig.

U wilt bijvoorbeeld D niet gebruiken, omdat dit gemakkelijk kan worden verward met O en 0. In dit geval voert u letters A - Z in, maar laat u D weg.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen