XS_TUBE_UNWRAP_LIMIT_THICKNESS

2017

XS_TUBE_UNWRAP_LIMIT_THICKNESS

Categorie

Tekening eigenschappen

Met deze variabele kunt u definiëren hoe buizen worden getekend in Tekla Structures.

Stel deze variabele op een decimale waarde in. In Tekla Structures worden de binnen- en buitenoppervlakken van buizen die dikker zijn dan deze waarden, afzonderlijk getekend.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Opmerking:

Als de variabele XS_TUBE_UNWRAP_WITH_CUT_HOLES wordt ingesteld op TRUE , heeft deze variabele geen effect.