XS_THICKNESS_PARAMETER_IS_CROSS_SECTION_THICKNESS

2017

XS_THICKNESS_PARAMETER_IS_CROSS_SECTION_THICKNESS

Categorie

Profielen

Met deze variabele kunt u de methode definiëren om de dikte van onderdelen te meten (flenzen, platen, wanden enzovoort). Als deze variabele wordt ingesteld op FALSE , wordt met de dikteparameter van het profiel de werkelijke dikte gedefinieerd. Als deze variabele wordt ingesteld op TRUE , wordt met de dikteparameter de dikte van de doorsnede (die niet hetzelfde is als de werkelijke dikte als het onderdeel schuin is) gedefinieerd.

De standaardwaarde is FALSE. Het wordt aanbevolen deze waarde te gebruiken.

De wijziging is van toepassing op de volgende profieltypen:

• SPD

• EPD

• I

• RHS

• PD

• P