Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

XS_TEXT_ORIENTATION_EPSILON

Toegevoegd March 23, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2017

XS_TEXT_ORIENTATION_EPSILON

XS_TEXT_ORIENTATION_EPSILON

Categorie

Tekening eigenschappen

Met deze variabele kunt u het punt definiëren waar tekst of maatlijnlabeltekst die bijna verticaal wordt geplaatst, wordt gedraaid zodat deze andersom staat.

De standaardwaarde is 0.1 , die 5,72958 graden is. Als u bijvoorbeeld wilt dat de tekst verandert (draait) bij 100 graden, moet u deze variabele instellen op 0,175.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Voorbeeld

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen