XS_TEMPLATE_MARK_SUB_DIRECTORY

2017

XS_TEMPLATE_MARK_SUB_DIRECTORY

Categorie

Bestandslocaties

Met deze variabele kunt u de naam van de submap wijzigen waarin Tekla Structures de templates zoekt die u in labels gebruikt. Wanneer u een template toevoegt aan een label, worden de templates weergegeven in het dialoogvenster Labelinhoud - template.

Standaard is mark de waarde voor deze variabele. U kunt een andere map met een andere naam maken en uw labeltemplates daar opslaan, en de naam van die map als de waarde voor deze variabele invoeren.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Voorbeeld

Voorbeeld van het gebruik van een andere map:

XS_TEMPLATE_MARK_SUB_DIRECTORY=my_mark_tpl

In dit voorbeeld wordt naar de labeltemplates gezocht in de volgende mappen en in deze volgorde:

%XS_TEMPLATE_DIRECTORY%\ my_mark_tpl

ModelDir\my_mark_tpl

%XS_PROJECT%\ my_mark_tpl

%XS_FIRM%\ my_mark_tpl

%XS_TEMPLATE_DIRECTORY_SYSTEM%\ my_mark_tpl

%XS_SYSTEM%\ my_mark_tpl