XS_TEMPLATE_DIRECTORY_SYSTEM

2017

XS_TEMPLATE_DIRECTORY_SYSTEM

Categorie

Deze variabele moet in een initialisatiebestand (.ini) worden ingesteld.

Deze variabele is systeemspecifiek en wordt uit de omgevingsbestanden gelezen. Normaalgesproken hoeven systeemspecifieke instellingen niet te worden gewijzigd. Wijzig deze niet als u geen beheerder bent.

Deze variabele wordt in omgevingsinitialisatiebestanden gebruikt om de locatie van omgevingsspecifieke templates ( .tpl ) en lijsten ( .rpt ) te definiëren. U kunt door puntkomma's gescheiden lijsten van mappaden gebruiken.

Andere gebruikers dan beheerders kunnen lokale mappen definiëren met de variabelen XS_FIRM , XS_PROJECT en XS_TEMPLATE_DIRECTORY.

Voorbeeld

set XS_TEMPLATE_DIRECTORY_SYSTEM=%XSDATADIR%\environments\australasia\template\