XS_SUPPORT_EMAIL_ADDRESS

2017

XS_SUPPORT_EMAIL_ADDRESS

Deze variabele moet in een initialisatiebestand (.ini) worden ingesteld.

Deze variabele is systeemspecifiek en wordt uit de omgevingsbestanden gelezen. Normaalgesproken hoeven systeemspecifieke instellingen niet te worden gewijzigd. Wijzig deze niet als u geen beheerder bent.

Met deze variabele wordt het e-mailadres van de lokale support gedefinieerd. Gebruik (at) in plaats van @ in het e-mailadres.

Het adres wordt automatisch als de e-mailontvanger toegevoegd wanneer u met de lokale helpdesk van Tekla contact opneemt via Bestand > Help > Contact opnemen met de helpdesk van Tekla .

Voorbeeld

set XS_SUPPORT_EMAIL_ADDRESS=TeklaStructures.Support.FI(at)tekla.com