XS_STD_LOCALE

2017

XS_STD_LOCALE

Categorie

Deze variabele is systeemspecifiek en moet in de bestanden lang_<CurrentLanguage>.ini worden ingesteld.

Gebruik deze variabele om tekeningen te kunnen openen in een situatie waarin u een Nederlandse Tekla Structures hebt en een Windows-besturingssysteem met een multibyte landinstelling. Stel het in op een van de volgende waarden in het bestand teklastructures.ini , afhankelijk van de landinstelling van uw besturingssysteem:

• set XS_STD_LOCALE=japanese

• set XS_STD_LOCALE=chinese-traditional

• set XS_STD_LOCALE=chinese-simplified

• set XS_STD_LOCALE=russian_us.1251

• set XS_STD_LOCALE=korean_korea.949

Als u XS_STD_LOCALE instelt op een andere waarde of de waarde weglaat, wordt standaard de landinstelling Nederlands gebruikt.

Opmerking:

Raadpleeg voor meer informatie over landinstelling https://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms903928.aspx.