XS_STANDARD_STIFFENER_WIDTH_TOLERANCE

Laatst bijgewerkt August 26, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie:
2017

XS_STANDARD_STIFFENER_WIDTH_TOLERANCE

XS_STANDARD_STIFFENER_WIDTH_TOLERANCE

Categorie

Componenten

Hiermee kunt u de tolerantie definiëren tussen de werkelijke breedte en de standaardbreedte van schotjes die zijn gemaakt door Momentverbinding kolom - ligger (40) , Schotjes (1003) en Meerdere schotjes (1064). Voer de waarde in millimeters in. De variabele wordt standaard ingesteld op 10.