XS_SNAPSHOT_DIRECTORY

2017

XS_SNAPSHOT_DIRECTORY

Categorie : Bestand locaties

Gebruik deze variabele om de map te definiëren waarin Tekla Structures screenshots opslaat als u naar het tabblad Aanzicht ( Aanzichten in tekeningen) gaat en klik op Screenshot > Screenshot . Als u geen pad definieert, worden screenshots in Tekla Structures in de huidige modelmap opgeslagen. De standaardwaarde is .\screenshots\.

Als de gedefinieerde map niet bestaat, wordt deze automatisch door Tekla Structures gemaakt als u een screenshot maakt.

Deze variabele is gebruikerspecifiek en de instelling wordt in options.bin onder de modelmap opgeslagen. Start Tekla Structures opnieuw op om de nieuwe waarde te activeren.

Voorbeeld

c:\temp\