XS_SITE_LONGHOLE_MARK_STRING_FOR_SIZE_IN_GA

2017

XS_SITE_LONGHOLE_MARK_STRING_FOR_SIZE_IN_GA

Categorie

Onderdeel Bouten

Hiermee kunt u de inhoud van het element Grootte in slobgatlabels voor montagebouten in overzichttekeningen definiëren.

U kunt elke combinatie van tekst en de volgende opties gebruiken als de waarde voor deze variabele.Plaats elke optie tussen procenttekens (%).Om speciale tekens te gebruiken voert u een backslash (\) in, gevolgd door een ASCII-nummer.U kunt de opties in elke volgorde gebruiken en u kunt berekeningen uitvoeren.

• BOLT_NUMBER

• DIAMETER

• LENGTH

• HOLE.DIAMETER

• LONG_HOLE_X

• LONG_HOLE_Y

• LONGHOLE_MIN (de kortere van de slobgatmaten)

• LONGHOLE_MAX (de langere van de slobgatmaten)

• BOLT_STANDARD

• BOLT_MATERIAL

• BOLT_ASSEMBLY_TYPE

• BOLT_COUNTERSUNK

• BOLT_SHORT_NAME

• BOLT_FULL_NAME