Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2017 Table of Contents

XS_SINGLE_USE_WORKING_POINTS

Toegevoegd March 23, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2017

XS_SINGLE_USE_WORKING_POINTS

XS_SINGLE_USE_WORKING_POINTS

Categorie

Inclusief aangelaste onderdelen

Hiermee kunt u maatlijnen opnemen van werkpunten in onderdeel aanzichten die in merktekeningen zijn opgenomen. Voer een van de volgende waarden in:

  • 0 = Geen (de standaardwaarde)

  • 1 = Hoofdonderdeel

  • 2 = Werkpunten

  • 3 = Beide

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen