XS_SINGLE_SCALE

2017

XS_SINGLE_SCALE

Categorie

Inclusief aangelaste onderdelen

Met deze variabele kunt u de schaal instellen van onderdeelaanzichten die in merktekeningen zijn opgenomen. Voer een decimale waarde in. Deze variabele is standaard niet op een waarde ingesteld.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Voorbeeld

Als u wilt dat in Tekla Structures de schaal 1/10 wordt gebruikt, voert u 10.0 in.

Deze variabele is gekoppeld aan de variabele XS_USE_EXISTING_SINGLE_PART_DRAWINGS_SCALE.