Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2017 Table of Contents

XS_SINGLE_PART_DRAWING_VIEW_TITLE

Toegevoegd March 23, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2017

XS_SINGLE_PART_DRAWING_VIEW_TITLE

XS_SINGLE_PART_DRAWING_VIEW_TITLE

Categorie

Tekening eigenschappen

Met deze variabele kunt u een titel voor onderdeeltekeningaanzichten in verzameltekeningen definiëren.U kunt een van de volgende variabelen gebruiken om de titel te definiëren:

  • PART_NAME

  • PART_MATERIAL

  • PART_POS

  • ASSEMBLY_POS

  • MODEL_NUMBER

  • LENGTH, PROFILE

  • LENGTH

  • BASE_NAME

  • NAME

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen