Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2017 Table of Contents

XS_SINGLE_NO_SHORTEN

Toegevoegd March 23, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2017

XS_SINGLE_NO_SHORTEN

XS_SINGLE_NO_SHORTEN

Categorie

Inclusief aangelaste onderdelen

Stel deze variabele in op TRUE zodat onderdeelaanzichten in tekeningen worden weergegeven zonder dat onderdelen worden ingekort. De standaardwaarde is FALSE.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen