Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2017 Table of Contents

XS_SINGLE_CLOSE_SHORT_DIMENSIONS

Toegevoegd March 23, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2017

XS_SINGLE_CLOSE_SHORT_DIMENSIONS

XS_SINGLE_CLOSE_SHORT_DIMENSIONS

Categorie

Inclusief aangelaste onderdelen

Hiermee kunt u korte maatlijnen sluiten in onderdeel aanzichten die in merktekeningen zijn opgenomen. De standaardwaarde is 1. Voer 0 in als u korte maatlijnen niet wilt sluiten.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen