XS_SINGLE_CENTERED_SCREW

2017

XS_SINGLE_CENTERED_SCREW

Categorie

Inclusief aangelaste onderdelen

Hiermee stelt u de maatvoering in van bouten met een centrale positie in onderdeel aanzichten die zijn opgenomen in merktekeningen. Mogelijke waarden zijn:

• 0= Hiermee worden de maatlijnen van de centrale bouten verspreid.

• 5= Hiermee wordt de maatvoering van de bouten gemaakt ten opzichte van de hartlijnen van het hoofdonderdeel.

• 6 = Hiermee wordt de instelling Boutmaatvoering aangelast onderdeel voor centrale bouten overschreven. Dit is alleen van toepassing op bouten die zich midden op het onderdeel bevinden.