Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2017 Table of Contents

XS_SHOW_SITE_STUDS_IN_ASSEMBLY_DRAWINGS

Toegevoegd March 23, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2017

XS_SHOW_SITE_STUDS_IN_ASSEMBLY_DRAWINGS

XS_SHOW_SITE_STUDS_IN_ASSEMBLY_DRAWINGS

Categorie

Tekening eigenschappen

Stel deze variabele op TRUE in (standaardinstelling) om montagestiften in merktekeningen weer te geven. Als u de variabele instelt op FALSE , worden de montagestiften niet weergegeven.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen