XS_SHOW_REVISION_MARK_ON_DRAWING_LIST

2017

XS_SHOW_REVISION_MARK_ON_DRAWING_LIST

Categorie

Tekening eigenschappen

Stel deze variabele in op TRUE als u wilt dat Tekla Structures het Revisielabel in plaats van het Revisienummer in de tekeningenlijst van Tekla Structures opneemt. De standaardwaarde is FALSE. Dit betekent dat het revisienummer wordt weergegeven.

Deze variabele is gebruikerspecifiek en de instelling wordt in options.bin onder de modelmap opgeslagen. Start Tekla Structures opnieuw op om de nieuwe waarde te activeren.