XS_SHORTENING_SYMBOL_WITH_ZIGZAG

2017

XS_SHORTENING_SYMBOL_WITH_ZIGZAG

Categorie

Tekening eigenschappen

Met deze variabele kunt u de vorm van de lijn van het inkortsymbool instellen. Als u zigzag niet wilt gebruiken, stelt u deze variabele in op FALSE. TRUE is de standaardinstelling.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Tip:

U kunt de weergave van het inkortsymbool in een aanzicht beheren met de variabelen XS_SHORTENING_SYMBOL_COLOR en XS_SHORTENING_SYMBOL_LINE_TYPE.

Als u in plaats van een leeg gebied een inkortsymbool in een aanzicht wilt gebruiken, stelt u de variabelen XS_DRAW_VERTICAL_VIEW_SHORTENING_SYMBOLS_TO_PARTS en XS_DRAW_HORIZONTAL_VIEW_SHORTENING_SYMBOLS_TO_PARTS in op TRUE.