Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2017 Table of Contents

XS_SHORTENING_SYMBOL_LINE_TYPE

Toegevoegd March 23, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2017

XS_SHORTENING_SYMBOL_LINE_TYPE

XS_SHORTENING_SYMBOL_LINE_TYPE

Categorie

Eigenschappen tekening

Met deze variabele kunt u het lijntype van het inkortsymbool in het venster instellen. Voer een geheel getal in. De standaardwaarde is een ononderbroken lijn. Zie hierna voor gehele getallen voor verschillende lijntypen.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen