Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2017 Table of Contents

XS_SHORTENING_SYMBOL_COLOR

Toegevoegd March 23, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2017

XS_SHORTENING_SYMBOL_COLOR

XS_SHORTENING_SYMBOL_COLOR

Categorie

Tekening eigenschappen

Gebruik deze variabele om de kleur van het inkortsymbool van het aanzicht in te stellen. Voer een geheel getal in. De standaardwaarde is hetzelfde als de onderdeelkleur. Zie hierna voor gehele getallen voor verschillende kleuren.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen