XS_SHARING_JOIN_SHOW_AVAILABLE_UPDATES

2017

XS_SHARING_JOIN_SHOW_AVAILABLE_UPDATES

Opmerking:

We raden u aan deze variabele in Bestand > Delen > Instellingen delen in te stellen. Selecteer de optie Beschikbare updates weergeven bij het deelnemen aan het model.

Gebruik deze variabele om een lijst met alle beschikbare baselines en updates weer te gegeven die in Tekla Model Sharing moeten worden samengevoegd. De lijst wordt weergegeven wanneer een gebruiker aan een model deelneemt.

De variabele kan indien nodig in initialisatiebestanden worden ingesteld. Stel XS_SHARING_JOIN_SHOW_AVAILABLE_UPDATES in initialisatiebestanden in op TRUE om de lijst in te schakelen.

Deze variabele is gebruikerspecifiek.