XS_SECTION_VIEW_REFERENCE

2017

XS_SECTION_VIEW_REFERENCE

Categorie

Tekening eigenschappen

Stel de referentietekst voor doorsnedevensterlabels in. De tekst kan het volgende bevatten:

• vrije tekst

• gebruikersattributen

• template-attributen

Plaats in het dialoogvenster Geavanceerde opties gebruikersattributen en template-attributen tussen enkele procenttekens. %DRAWING_TITLE% is de standaardwaarde. %TITLE% geeft hetzelfde resultaat. Deze variabele krijgt de tekeningnaam die is ingevoerd in het dialoogvenster met tekeningeigenschappen. Als u TITLE1 - TITLE3, invoert, haalt Tekla Structures de tekeningtitel uit het dialoogvenster met tekeningeigenschappen. U kunt ook de indeling DR_TITLE1 - DR_TITLE3 gebruiken.