XS_SECTION_SYMBOL_LEFT_ARROW_SYMBOL

2017

XS_SECTION_SYMBOL_LEFT_ARROW_SYMBOL

Categorie

Tekening eigenschappen

Gebruik deze variabele om het aangepaste pijlsymbool te definiëren dat Tekla Structures in doorsnedesymbolen aan de linkerzijde van doorsneden gebruikt. Als u het aangepaste pijlsymbool wilt gebruiken, selecteert u Aangepast in de lijst Symbool links in het dialoogvenster Doorsnedesymbool eigenschappen.

Standaard wordt in Tekla Structures het symboolnummer 1 gebruikt in het bestand sections.sym (dat zich meestal in de map \environments\common\symbols\ bevindt). Als u het symbool wilt wijzigen, voert u eerst de symboolbestandsnaam in, vervolgens het teken @ en daarna het nummer van het symbool, bijvoorbeeld sections@1.