XS_SECTION_LINE_COLOR

2017

XS_SECTION_LINE_COLOR

Categorie

Import

Met deze variabele kunt u extra lijnen in verschillende kleuren toevoegen rondom arcering in doorsnedevensters. Voer de numerieke waarde voor de kleur in. Zie hieronder voor de kleuren en de bijbehorende numerieke waarden.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Opmerking:

Als u de lijnen rondom arcering wilt weergeven en extra lijnen in verschillende kleuren wilt kunnen toevoegen, moet u de variabele XS_DRAW_ALL_SECTION_EDGES_IN_DRAWINGS instellen op TRUE in de initialisatiebestanden.