Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2017 Table of Contents

XS_SCREW_DIAMOND_WITHOUT_PHI

Toegevoegd March 23, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2017

XS_SCREW_DIAMOND_WITHOUT_PHI

XS_SCREW_DIAMOND_WITHOUT_PHI

Categorie

Labelen: bouten

Stel deze variabele in op TRUE om te voorkomen dat in Tekla Structures een phi-symbool buiten het kader van boutlabels wordt geplaatst (alleen ruittype). De standaardwaarde is FALSE.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen