XS_SCALE_COPIED_OR_MOVED_OBJECTS_IN_DRAWINGS

2017

XS_SCALE_COPIED_OR_MOVED_OBJECTS_IN_DRAWINGS

Categorie

Eigenschappen tekening

Gebruik deze optie om de schaal te definiëren van objecten die worden gekopieerd of verplaatst tussen tekeningvensters met een verschillende schaal.

• Als u de schaal van de objecten wilt instellen in overeenstemming met de schaal van het aanzicht, stelt u de variabele TRUE in.

• Als u de grootte van objecten constant wilt houden, stelt u de variabele op FALSE in (standaardinstelling).