XS_RENDERED_FIELD_OF_VIEW

2017

XS_RENDERED_FIELD_OF_VIEW

Categorie

Model venster

Met deze variabele kunt u de instelling voor het gezichtsveld aanpassen in perspectiefvensters. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als u het commando Vliegen in een kleine ruimte gebruikt. Een grotere waarde zorgt voor een grotere afstand tussen de onderdelen.

De standaardwaarde is 60.0.

Deze variabele is gebruikerspecifiek en de instelling wordt in options.bin onder de modelmap opgeslagen. Start Tekla Structures opnieuw op om de nieuwe waarde te activeren.

Voorbeeld

Gezichtsveld