XS_RECREATE_UNMODIFIED_DRAWINGS

2017

XS_RECREATE_UNMODIFIED_DRAWINGS

Categorie

Tekening eigenschappen

Hiermee kunt u bepalen of tekeningen opnieuw worden gemaakt als u een merk-, onderdeel- of betontekening bijwerkt die niet is gewijzigd. Tekeningen worden automatisch opnieuw gegenereerd tenzij ze zijn bewerkt en vervolgens zijn opgeslagen, of als ze zijn vrijgegeven met behulp van de functionaliteit Issue in de lijst met tekeningen.

• Als u wilt voorkomen dat de niet-gewijzigde tekeningen opnieuw worden gegenereerd, stelt u de variabele op FALSE in.

• Als u wilt toestaan dat de niet-gewijzigde tekeningen opnieuw worden gegenereerd, stelt u de variabele op TRUE in. Dit is de standaardwaarde.

Deze variabele is gebruikerspecifiek en de instelling wordt in options.bin onder de modelmap opgeslagen. Start Tekla Structures opnieuw op om de nieuwe waarde te activeren.