XS_REBARSET_COLOR_BARGROUPS

2017

XS_REBARSET_COLOR_BARGROUPS

Categorie: Concrete Detailing

Stel deze variabele in op TRUE als u automatische staafgroepen met verschillende kleuren binnen een stavenset in modelvensters wilt weergeven. Bijvoorbeeld:

De standaardwaarde is FALSE.

Als u deze variabele op TRUE instelt, worden de wapeningsstaven in stavensets niet door klasse gekleurd. Verschillende staafgroepen krijgen verschillende kleuren vanaf het kleurnummer dat één hoger is dan het klassenummer van de staven set:

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Na het wijzigen van de instelling van deze variabele moet u de bestaande stavensets in het model bijwerken door op Beton > Stavenset > Stavensets opnieuw genereren te klikken om de nieuwe instelling in te schakelen.