Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2017 Table of Contents

XS_REBAR_MARK_LEADER_LINE_BASE_POINT_SEARCH_TOLERANCE

Toegevoegd March 23, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2017

XS_REBAR_MARK_LEADER_LINE_BASE_POINT_SEARCH_TOLERANCE

XS_REBAR_MARK_LEADER_LINE_BASE_POINT_SEARCH_TOLERANCE

Categorie

Beton detailleren

Met deze variabele kunt u definiëren hoe ver de overige wapeningsstaven zich vanaf het basispunt moeten bevinden, zodat het basispunt kan worden geplaatst in Tekla Structures. Voer de waarde in millimeters met decimalen in. De standaardwaarde is 10.0.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen