XS_REBAR_MARK_LEADER_LINE​​​​​​_BASE​​​​​_POINT_SEARCH​​​​​​_STEP_LENGTH

Toegevoegd March 23, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie:
2017

XS_REBAR_MARK_LEADER_LINE​​​​​​_BASE​​​​​_POINT_SEARCH​​​​​​_STEP_LENGTH

XS_REBAR_MARK_LEADER_LINE​​​​​​_BASE​​​​​_POINT_SEARCH​​​​​​_STEP_LENGTH

Categorie

Beton detailleren

Met deze optie kunt u de staplengte definiëren tijdens het zoeken naar een optimale plek voor het basispunt van het staaflabel van de aanhaallijn langs de wapeningsstaaf. Voer de waarde in millimeters met decimalen in. De standaardwaarde is 20.0.