Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2017 Table of Contents

XS_RADIUS_TEXT_IN_UNFOLDING_BENDING_LINE_DIMENSIONING

Toegevoegd March 23, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2017

XS_RADIUS_TEXT_IN_UNFOLDING_BENDING_LINE_DIMENSIONING

XS_RADIUS_TEXT_IN_UNFOLDING_BENDING_LINE_DIMENSIONING

Categorie

Maatvoering uitslagen

Met deze optie kunt u prefixtekst voor radius instellen. De standaardwaarde is R=.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen