Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

XS_ORIENTATION_MARK_MOVE_DIST_FOR_BEAMS_IN_GA

Toegevoegd March 23, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2017

XS_ORIENTATION_MARK_MOVE_DIST_FOR_BEAMS_IN_GA

XS_ORIENTATION_MARK_MOVE_DIST_FOR_BEAMS_IN_GA

Categorie

Onderdeel labels

Hiermee wordt de positie van oriëntatielabels voor liggers aangegeven in overzichttekeningen. Voer een waarde in om de afstand vanaf het uiteinde van het onderdeel tot het oriëntatielabel aan te geven. De standaardwaarde is 300,0 mm.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen