Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

XS_ORIENTATION_MARK_DIRECTION

Toegevoegd March 23, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2017

XS_ORIENTATION_MARK_DIRECTION

XS_ORIENTATION_MARK_DIRECTION

Categorie

Onderdeel labels

Hiermee kunt u de richting van oriëntatielabels definiëren. De opties zijn NORTH-EAST , NORTH-WEST , SOUTH-EAST en SOUTH-WEST. NORTH-EAST is de standaardwaarde.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen