Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

XS_OPEN_DRAWINGS_MAXIMIZED

Toegevoegd March 23, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2017

XS_OPEN_DRAWINGS_MAXIMIZED

XS_OPEN_DRAWINGS_MAXIMIZED

Categorie

Tekening venster

Stel deze variabele in op TRUE om tekeningen te maximaliseren wanneer u ze opent. De standaardwaarde is FALSE.

Deze variabele is gebruikerspecifiek en de instelling wordt in options.bin onder de modelmap opgeslagen. Start Tekla Structures opnieuw op om de nieuwe waarde te activeren.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen