XS_OMITTED_PART_NAME_IN_AUTOCONNECTION

2017

XS_OMITTED_PART_NAME_IN_AUTOCONNECTION

Categorie

Componenten

Met deze variabele kunt u specifieke onderdeeltypen uitfilteren wanneer u AutoVerbinding gebruikt. Met AutoVerbinding kunnen geen schoorverbindingen worden verwerkt als grote aantallen onderdelen worden geselecteerd.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Voorbeeld

Als u deze variabele wilt gebruiken om schoren uit te filteren, stelt u deze variabele in op brace. In Tekla Structures worden geen onderdelen geselecteerd met namen die de string 'windverband' bevatten.

Tip:

U kunt dit ook doen door Selectiefilter in te stellen op de selectie van alle onderdelen met uitzondering van de onderdelen met de naam “windverband*”.