Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

XS_OMITTED_DIAMETER_TYPE

Toegevoegd March 23, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2017

XS_OMITTED_DIAMETER_TYPE

XS_OMITTED_DIAMETER_TYPE

Categorie

Bout labels

Hiermee kunt u definiëren welke diameterlabels u wilt weglaten in tekeningen. De opties zijn HOLE of BOLT.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen