Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

XS_NSFS_POSTFIX_FOR_MERGED_PART_MARK

Toegevoegd March 23, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2017

XS_NSFS_POSTFIX_FOR_MERGED_PART_MARK

XS_NSFS_POSTFIX_FOR_MERGED_PART_MARK

Categorie

Onderdeel labels

Hiermee kunt u de postfix van samengevoegde onderdeellabels definiëren. Deze postfix is zichtbaar voor identieke onderdelen aan beide zijden van een hoofdonderdeel. De standaardwaarde is BZ.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen