Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

XS_NORTH_MARK_SYMBOL

Toegevoegd March 23, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2017

XS_NORTH_MARK_SYMBOL

XS_NORTH_MARK_SYMBOL

Categorie : Labels: Onderdelen

Standaard wordt nummer 32 in het symboolbestand NORTH.sym gebruikt als noordsymbool. Met deze variabele kunt u het symbool wijzigen.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen