Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

XS_NORTH_MARK_SCALE

Toegevoegd March 23, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2017

XS_NORTH_MARK_SCALE

XS_NORTH_MARK_SCALE

Categorie

Onderdeel labels

Met deze variabele kunt u de schaal van het noordensymbool definiëren. Noordensymbolen hebben standaard een schaal van 1:1. U kunt ook een groter symbool voor noordensymbolen maken in de Symbool Editor.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen