Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

XS_NO_UNFOLDING_LINES_TO_DRAWINGS

Toegevoegd March 23, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2017

XS_NO_UNFOLDING_LINES_TO_DRAWINGS

XS_NO_UNFOLDING_LINES_TO_DRAWINGS

Categorie

Maatvoering: Ontvouwen

Met deze variabele kunt u definiëren of de lijnen van de ontvouwing in tekeningen worden weergegeven. Als u de variabele instelt op TRUE , worden de lijnen van de ontvouwing niet weergegeven. De standaardwaarde is FALSE.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen