Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

XS_NO_SINGLE_PART_DRAWINGS_FOR

Toegevoegd March 23, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2017

XS_NO_SINGLE_PART_DRAWINGS_FOR

XS_NO_SINGLE_PART_DRAWINGS_FOR

Categorie

Inclusief aangelaste onderdelen

Stel deze variabele als volgt in om te voorkomen dat Tekla Structures onderdeeltekeningen maakt voor samenstellingen met één onderdeel:

XS_NO_SINGLE_PART_DRAWINGS_FOR=LOOSE_PARTS

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen